وبلاگ سایت

کره بادام خانگی آسان

کره بادام خانگی آسان

نمی دانید چگونه کره بادام درست کنید ؟ من عاشق این کره بادام خانگی آسان هستم و نمی توانم باور کنم درست کردن آن به این سادگی است! فقط ۱ ماده و یک مخلوط کن پرقدرت و می توانید این کره بادام لذیذ خامه ای و لذیذ را در ۱ دقیقه درست کنید. خرید دستگاه ارده گیری ، خرید دستگاه کره گیر بادام و خرید دستگاه شالی کوب را از گروه صنعتی بتین خریداری کرده و سالم ترین مواد را تازه استفاده درست کنید و استفاده ببرید.

وقتی برای اولین بار شروع به ساخت کره بادام خودم کردم، متوجه شدم که در مقایسه با نسخه های خریداری شده در فروشگاه، چقدر خوشمزه تر و تازه تر است. چیزی فوق‌العاده رضایت‌بخش در دانستن اینکه دقیقاً چه چیزی وارد غذای شما می‌شود وجود دارد.

بعلاوه، این روند آنقدر آسان است که به سرعت تبدیل به یک عنصر اصلی در آشپزخانه من شد، درست مانند  کره بادام زمینی خانگی من

.

مواد لازم دستور غذا

برای تهیه بهترین کره بادام فقط به ۱ ماده نیاز دارید  :

نکات مواد تشکیل دهنده:

  • بادام : در صورت امکان از بادام خام و بدون نمک استفاده کنید. اگر بادام های ارگانیک را در فروش پیدا کنم استفاده می کنم.

نیازی به شیرین کننده مایع یا شکر اضافه نیست و من کره بادام بدون نمک را ترجیح می دهم. من همچنین از روغن اضافی استفاده نمی کنم، اما اگر غلظت خامه ای بیشتری را ترجیح می دهید، کمی روغن نارگیل یا روغن خنثی می تواند مفید باشد. روغن زیتون ممکن است طعم بسیار قوی داشته باشد.

طرز تهیه کره بادام خانگی

  1. مرحله ۱: با ۴ فنجان بادام شروع کنید : هنگام استفاده از مخلوط کن پرقدرت، ۴ فنجان بادام (حدود ۵۶۸ گرم یا کمی بیش از یک پوند بادام) به همراه ابزار دستکاری مخلوط کن، حداقل مقدار مورد نیاز برای تیغه ها برای خامه زدن بادام است. یک غذاساز با سرعت بالا به همراه یک کاردک لاستیکی برای خراش دادن کاسه غذاساز شما نیز کار می کند.
  1. مرحله ۲: بادام ها را تفت دهید : تفت دادن بادام ها در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ تا ۱۴ دقیقه اجازه می دهد تا روغن های طبیعی از بادام آزاد شوند. بو دادن همچنین به بادام ها طعمی غلیظ و غنی می دهد.
  2. مرحله ۳: اجازه دهید بادام برشته شده خنک شود : پس از خارج شدن از فر، بادام ها را قبل از اضافه کردن به مخلوط کن یا غذاساز کاملا خنک کنید تا از گرم شدن بیش از حد در هنگام هم زدن جلوگیری کنید.
  1. مرحله ۴: شروع به مخلوط کردن بادام بو داده شده : بادام بو داده را به مخلوط کن اضافه کنید و به آرامی آن را بالا ببرید. شما می خواهید از ابزار دستکاری خود به طور مداوم برای فشار دادن بادام ها به سمت تیغه ها استفاده کنید، زیرا بادام ها را به یک بافت صاف می کشانید.

توجه : اگر عجله دارید، می توانید مرحله بو دادن را رها کنید، اما باید یک ¼ فنجان روغن خنثی اضافه کنید تا بافت خامه ای و کره ای را در کره بادام خام بدست آورید. همچنین، اگر تصمیم به استفاده از بادام از قبل برشته شده دارید، همچنان باید یک روغن خنثی اضافه کنید تا قوام مورد نظر کره بادام چکه ای را بدست آورید، زیرا روغن های طبیعی در طول فرآوری از بین رفته اند.

نکات و تغییرات تخصصی

  • بادام های بدون نمک را انتخاب کنید  و سپس به سلیقه خود مزه دار کنید. من معمولاً بادام کامل بدون نمک را در راهروی عمده فروشگاه مواد غذایی پیدا می کنم. شروع با آجیل بدون نمک کنترل بیشتری به شما می دهد و می توانید هر بار کمی نمک اضافه کنید تا کره بادام به طعم عالی برسد.
  • ابتدا بادام را تفت دهید  . برشته کردن آجیل باعث آزاد شدن روغن های طبیعی می شود و نیاز به افزودن روغن هنگام مخلوط کردن را کاهش می دهد.
  • از یک مخلوط کن پرقدرت  مانند مخلوط کن ویتامیکس استفاده کنید که این قدرت را دارد که آجیل ها را در ۱ دقیقه با استفاده از یک تامپر آسیاب و خامه کند.
  • اگر از غذاساز استفاده می کنید،  با سرعت کم شروع کنید تا بادام ها آسیاب شوند، سپس به آرامی سرعت را افزایش دهید و مرتباً توقف کنید تا لبه ها را بخراشید. بادام آسیاب شده به سرعت از قوام آرد بادام به آرد بادام به کره آجیل خامه ای تبدیل می شود. این فرآیند بسته به قدرت غذاساز شما حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می کشد.
  • اگر بادام ها به طور کامل مخلوط نمی شوند،  ممکن است لازم باشد کمی روغن خنثی یا روغن نارگیل، هر بار ۱ قاشق غذاخوری اضافه کنید. گاهی اوقات آجیل ها به زمان بیشتری برای برشته شدن نیاز دارند، زیرا کیفیت آجیل ها بین برندها متفاوت است. در هر صورت، کره بادام شما هنوز هم می تواند با کمی روغن خنثی ذخیره شود تا صاف شود.
  • کره بادام طعم دار را  با اضافه کردن دارچین، وانیل، شربت افرا خالص، پودر کاکائو یا طعم دلخواه درست کنید. راه مورد علاقه من این است که کمی فلفل هندی برای حرارت کمی اضافه کنم. پاشیدن نمک دریا نیز می تواند طعم را تقویت کند. یا پروتئین اضافی را با یک قاشق پودر پروتئین اضافه کنید. پس از مخلوط شدن کامل بادام، مواد طعم دهنده را حتما اضافه کنید.
  • خواص کره بادام درختی برای تقویت سیستم ایمنی

    کره بادام درختی سرشار از مواد مغذی است و سیستم ایمنی را تقویت می‌کنید. در صورتی که کره بادام درختی را به عنوان میان وعده استفاده کنید، می‌توانید نیاز بدن به ویتامین E، مواد معدنی نظیر مس و منیزیم را فراهم کنید و با تقویت سیستم ایمنی، مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها و عفونت‌ها را افزایش دهید.

  • فواید کره بادام درختی برای سلامت قلب و عروق

    کره بادام درختی از خوراکی‌های چرب است، اما چربی آن برای قلب و عروق مضر نیست؛ بلکه چربی بادام درختی از نوع غیر اشباع است که در کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب تاثیر زیادی دارد. اسیدهای چرب غیر اشباع کره بادام درختی میزان تری‌گلیسیرید خون را هم کاهش می‌دهد.

    خواص کره بادام درختی باعث می‌شود کسانی که به فکر سلامت قلب هستند، حتما به صورت روزانه از آن استفاده کنند.

  • خواص کره بادام درختی برای استخوان ها

    خاصیت کره بادام درختی به میزان بالای کلسیم، منیزیم و پروتئین و تاثیر آن‌ها در محکم کردن استخوان‌ها هم ارتباط دارد.

    بر اساس اطلاعات مقاله‌ای در webmd ؛ یک قاشق غذا خوری کره بادام درختی 60 میلی گرم کلسیم دارد که 5 درصد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند و برای سلامت استخوان‌ها مفید است. منیزیم بادام درختی هم بر افزایش جذب کلسیم تاثیر مثبت دارد.

    شادابی و جوانی پوست با کره بادام درختی

    کره بادام درختی سرشار از آنتی اکسیدان است. ویتامین E یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های کره بادام درختی است که در شادابی و جوانسازی پوست تاثیر چشمگیری دارد و چین و چروک‌ها را از بین می‌برد. مقادیر بالای پروتئین کره بادام درختی در بازسازی سلول‌های پوستی موثر است.

    کره بادام درختی حاوی مواد معدنی نظیر روی و مس و ویتامین‌های گروه B است که در سلامت و شادابی پوست اهمیت زیادی دارند.

    سلامت مو با خواص کره بادام درختی

    اگر دنبال یک خوراکی مفید و مغذی برای پرپشت شدن موهایتان هستید یا می‌خواهید جلوی ریزش موها را بگیرید، کره بادام درختی بهترین گزینه است.

    خاصیت کره بادام درختی برای مو این است که پروتئین، اسیدهای چرب، آهن، بیوتین و ویتامین E بالایی دارد و موجب تقویت فولیکول مو می‌شود. ویتامین E با تقویت گردش خون در بدن، خون‌رسانی به ریشه موها را افزایش می‌دهد و رشد موها را بیشتر می‌کند.

    خواص کره بادام درختی برای زنان باردار

    مصرف کره بادام درختی برای زنان باردار که نیازهای تغذیه‌ای ویژه‌ای دارند، بسیار مفید است. پروتئین و اسیدهای چرب کره بادام درختی در رشد جنین تاثیر دارد. اسید فولیک بادام بر رشد مغز جنین تاثیر دارد. همچنین مقادیر بالای پروتئین باعث رشد عضلات و ماهیچه‌های جنین می‌شود.

    ویتامین‌های گروه B و آهن کره بادام درختی هم از کم خونی مادران باردار پیشگیری می‌کند. حتی مادران باردار می‌توانند با خواص کره بادام درختی و تنظیم قند خون، دیابت بارداری را هم کنترل کنند. اسیدهای چرب غیر اشباع و منیزیم موجود در کره بادام درختی ترشح انسولین را تنظیم می‌کند و از عوارض دیابت بارداری پیشگیری می‌کند.

    سلامت دستگاه گوارش با کره بادام درختی

    وقتی کسی می‌پرسد کره بادام درختی چه خاصیتی دارد، حتما باید به تاثیرات مثبت آن در سلامت دستگاه گوارش تاکید کنیم. مصرف روزانه کره بادام درختی به دلیل مقادیر بالای فیبر و  افزایش حرکات روده، حجم مدفوع را بیشتر می‌کند و یبوست را از بین می‌برد.

    فواید کره بادام درختی برای لاغری

    مطابق نتایج یک مطالعه معتبر در texanerin  کره بادام درختی برای لاغری هم مفید است.  در این تحقیق آمده است؛ فیبر بالای کره بادام در معده متورم می‌شود باعث ایجاد احساس سیری می‌شود. بنابراین فرد اشتهای کمتری به خوردن غذا دارد و کاهش وزن آسان‌تر می‌شود.

    خواص کره بادام درختی برای بدنسازان

    بادام درختی در بدنسازی و ساخت عضله موثر است. زیرا پروتئین بالایی دارد و ویتامین E آن در ریکاوری عضلات مفید است. همچنین ورزشکاران حرفه‌ای و بدنسازان می‌توانند با مصرف کره بادام درختی نیاز بدن به آهن برای اکسیژن رسانی به سلول‌های عضلانی را تامین کنند.

    در نهایت به این نکته دقت داشته باشید که کلسیم موجود در کره بادام درختی برای بدنسازی و انقباضات عضلانی مفید است و باعث می‌شود علائمی نظیر سوزن سوزن شدن انگشتان یا گرفتگی عضلات کاهش پیدا کند.

    کنترل قند خون با کره بادام درختی

    یکی از مهم‌ترین خواص بادام درختی، تنظیم قند خون است. اسیدهای چرب غیر اشباع و فیبر بالای کره بادام درختی مانع پرخوری می‌شوند که بر تنظیم قند خون هم تاثیر دارند. منیزیم موجود در کره بادام درختی هم میزان ترشح انسولین را کنترل می‌کند و یکی از بهترین میان وعده‌ها برای افراد دیابتی است.

    نکات مهم مصرف کره بادام درختی که باید رعایت کنید

    خواص کره بادام درختی زیاد است، اما برای اینکه درگیر عارضه نشوید و بتوانید از این خواص بهره‌مند شوید باید به موارد زیر توجه کنید:

    • حساسیت به کره بادام درختی

    برخی از افراد به کره بادام درختی حساسیت دارند و نمی‌توانند این خوراکی خوشمزه را مصرف کنند. اگر شما هم بعد از مصرف کره بادام درختی دچار خارش و سوزش گلو می‌شوید یا لب‌ها و زبانتان متورم می‌شود، حتما باید با پزشک درباره مصرف کره بادام مشورت کنید.

    • اعتدال در مصرف کره بادام درختی

    با وجود خواص متعدد کره بادام درختی، نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنید. زیرا بادام درختی کالری بالایی دارد و مصرف بیش از حد آن باعث چاقی و اضافه وزن می‌شود.

    یکی دیگر از عوارض استفاده بیش از اندازه کره بادام درختی، ایجاد سنگ کلیه است. بادام درختی اگزالات بالایی دارد. در صورتی که در مصرف آن اعتدال را رعایت نکنید، با خطر ایجاد سنگ کلیه روبرو می‌شوید.

    • نحوه مصرف کره بادام درختی

    اگر می‌خواهید از خواص کره بادام درختی بهره‌مند شوید، به شیوه‌های مختلفی می‌توانید از آن استفاده کنید. کره بادام درختی خوراکی مناسبی برای صبحانه است، حتی می‌توانید در میان وعده آن را همراه با میوه‌های تازه استفاده کنید یا داخل اسموتی و دسر بریزید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *